30.6.11

tapi tapi tapi


okay. ini aku beli cadangnya nak buat masa cuti. tapi tapi tapi, ecah dah start buat!!!! adoiiii. hati tak sabar gila2 nak buat sebenarnya. dah lah elok je tergantung dekat soft board tu. aiseeeehhhh. macam mana? *TAK SABAR*

Yasmin, tolonglah ada lagi yang cantik2! nak beli lagiiiiiiiii. hahahahahaha. tamak kan aku? yang satu ni pun belum tentu siap dengan jayanya. tapi tapi tapi, ecah buat banyak daaaaahhh. sekejap je kot! :p

SALAM~

2 comments:

Nur Syafiqah Md Takiyudin said...

akak! ika baru cakap dgn mama tadi nak buat cross stitch ni! :D

jujufarhana said...

hehehehehe. beli lah beli! macam menarik gilaaaaa. ada yang gambar minnie. yang ni nanti kalau dah siap, boleh sumbat2 kapas sebab dia dah jahit macam bentuk bantal. :) siap boleh gantung dekat kereta sebab ada yang pelekat tu. hehehehe. comel kan? :))