18.10.10

kuat najwa kuat! yeaahh~~ jangan kalah! hehehehe. najwa farhana kan kuat? teruskan usaha untuk kuat. Allah ada. :) sekarang, sila fokus okay? sekejap je. lepas tu kau nak meroyan ke apa ke, suka hati lah. :)) sekarang mari tengok jadual final!

19/10 - CAD
23/10 - study circle 1
31/10 - drawing & ungs
2/11 - electric circuit
4/11 - calculus 1
7/11 - statics

malas nak letak waktu. pray for me yea rakan2? result midterm teruk. kene fight macam orang gila ni. orang lain semua okay je result. aku je huru hara. haihh la. apa nak jadi entah. tapi, sempat lagi ni. sempat2. akan diketepikan semua yang ada kat depan kecuali stduy dan buku! hoooyeeaaaahhh!! hahaha. gila sebentar. satu yang aku ingat dari kem motivasi mana entah yang aku pernah attend, "Never Never Never Never Never Never Never Give Up!" . memang. Allah kan ada untuk tolong hamba Dia yang tak berhenti2 usaha? so rakan2, marilah bersama2 berjuang hingga ke titisan darah yang terakhir! :)) all the best!

SALAM~

4 comments:

pok cek said...

do your best ek cik sore kuat, wakaka.!! :D

ika takiyudin said...

go kak najwa go! pray for me too okay! :)

AteyN said...

sayang,all the best.do pray for me too!! ily sweetheart
ps=im not sombong ok.i read your blog stiap kali u update.so sweet kan?hehe

jujufarhana said...

pok cek : ni kawan anis kan? terima kasih! :)

ika : mari2!mari bersama2 kita go!hahahaha...ayat nak pelik je..terima kasih! all the best jugak! :)

fateyn : hehehe..mana ada orang gila mengaku dia gila..sama lah dgn org sombong! :p all the best jugak! doa itu sentiasa! :)