11.10.10

i'm letting you go

lama gila dah mahu tulis post ini. cuma baru hari ini berkesempatan. tajuk sepertinya menarik kan? tak. ini cuma sebahagian kenangan yang dah lama dilepaskan dan saja2 nak simpan kat sini. :)

untuk pak cik yang saya nak cerita ni,saya tau awak takkan baca. so, bagi org lain baca je lah yea? :) i have to admit,kenal dengan awak bukan satu kesalahan dan jugak bukan satu benda yang perlu disesalkan. Allah dah tentukan yang terbaik kan? terima kasih untuk semua yang pernah ada antara kita. banyak benda yang saya belajar daripada pak cik. banyak. terima kasih. dan harus diakui, pak cik yang pertama. susah nak lupakan dan lepaskan yang pertama. saya bukan dumbledore. lagi2 bila pak cik seems perfect di mata saya. :p tapi saya kena lah kan? move on is the best way. mr time dah tolong. Allah pon dah tolong. sekarang saya nak tolong diri saya sendiri. :) banyak kali dah Allah tunjuk apa yang baik untuk saya lupakan pak cik. saya dah nampak banyak kali. dan saya dah decide habis2, saya lepaskan awak. :) bukan senang. tak mudah. tapi Alhamdulillah. saya mampu. semoga pak cik bahagia dengan kehidupan baru! banyak persoalan dah terjawab. cuma satu je lagi. what is the true reason? itu sahaja! lambat laun mesti terjawab jugak kan? Allah ada. :)



sejarah dengan pak cik,xkan tertulis dekat sini.
biar saya je yang tahu okay?


saya just nak cakap, i'm letting you go.

SALAM~


3 comments:

alyaa ali said...

jiayou!
he's not your mr. perfect yet... ;D

ika takiyudin said...

feel like crying while reading this post.maybe its because i do feel the same way too?go kak najwa! :')

jujufarhana said...

alyaa : saya tahu. Allah dah tunjuk terang2. :) terima kasih banyak2!

ika : jangan lah nangis2. kene bahagia2 sahaja!heee.. :) insyaAllah kuat!terima kasih!