5.6.10

yang mana satu pilihan kalbu~~

hahahaha...tajuk post x leyh blah..mcm lagu cte p.ramlee..x ingat lah cte ape.. :)

ni ade pertanyaan pendapat sikit...
lately ni,aku berjinak2 dgn selendang...which dulu2,mulut ni lah yg ckp..aku xkn pkai kowt selendang...sebab muke aku cm pnjg..hahahaha...hamek kau!!sekarang muke dah bulat mcm doraemon kowt..pkai selendang je kejenye...heee...tp tbe2 hari tu ibu kate,"ibu lagi suke tgok akak pkai tudung biase"..pulak??sedangkan,die lah yg beria2 nk aku pkai selendang kowt..cmne??konfius sudah!hahahaha...so,aku upload gamba2 aku ni untuk korg comment,mne satu pilihan kalbu...mknenye,yg mne lagi sesuai untuk aku... :) juz leave ur comment..aku berbesar hati okayh!jgn rsau! :)



gamba satu :
ni gamba pakai selendang..
gamba ni pnah jdik profile pic fb jugee.. :)


gamba 2 :
ni gamba aku pakai tudung indon..
hahahha..nk korg comment jugak!


gamba tiga :
ini mase aku pakai tudung biasa@tudung bawal lah...
ni yg latest,which aku tembam gila2...
cuti berbulan2 ternak lemak kat seluruh badan...
hahahaha...



so guys,pilih la yea?aku selesa je pakai sume tudung ni...janji purpose die x lari... :) thanx korg!


SALAM~

18 comments:

juju said...

pakai tudung indon pling senang!
pakai selendang senang jugak!xyah gosok,lilit2 je..cepat!
pakai tudung bawal,xyah pk jarang ke x,tutup dada ke x...
haihhh....pening sudah! :)

leave ur comment pleaseeeeeee

alyaa ali said...

smua lawa!
tgk lah spe yg memakainye kn...
kwn spe jugak kn? muahahaha~
pape pn, pic pkai tudong indon mcm pic sharlini lak...
if juju hilang merajok ke ape kn, gune pic tuh ok? ;ppp

ika takiyudin said...

ika prefer tdung bawal/biase sbb ika xpnah pkai tdung yg lagi 2 tu..hihi..but sometimes tdung biase pun agak jarang kan..hihi..tapi ika rasa tdung bawal kot..cuma agak leceh la nak pkai..kne bentuk dulu,,hihi..




*yes!!boleh komen!!!! :D

juju said...

alyaa...
ni nk bodek ke ape niyh??hahaha..
klau ye pown sume lawa,mne yg pling lawa???heee~~
sharlini manakah??

ika...
yg tuh mmg cm leceh sikit..since muke dh tembam gile,lagi susah nk bentuk die...hehehe...

*thanx guys!

AteyN said...

tudungbawal jujuuuuuuu.lagy comei~!

juju said...

baik cik fateyh! :p
terima kasih! :)

alyaa ali said...

hm...bawal je ah kowt...shawl tu kinda mlekat sket kt muka...mgkn blh di alter sket...tmbh ribbon kt bhgn nk pki kt muka tuh...kte ade uat lorh...xde mlekat kt muka pn... ;D *ayat mcm nk promote...hahaha*

juju said...

hahaha..tahu2..kawan pearl ade jual dulu...heeee...seems like ape yg mak kite ckp btol lah kan? :)
tp mmg x kn pkai lah kat gombak nnty..klau pakai pown kadang2... :)

tiara said...

ehem untuk ko aku rasa tudung biasa kot. tp aku lg suka selendang huhu. tp ko sesuai tudung biasa :)

juju said...

wokeyh!thanx!

miraabaek said...

ahaha. aku tak twuulah. semua pon molek je bagi akuuu. depends aar. bg aku keselesaan lah penting, yg mane satu yg ko paling selesa? hehe :P yg tuh laaa yg paling tepat kot! hee.

juju said...

hahaha...sume pown selesa meyh..aku jenis yg xkn pkai or jarang pakai klau aku x selesa.. :)
its okay then...trimas gracias!

liyana is my name said...

ju,,
sy pilih gmbr 3..
sy x suke gmbr 2..
sbb nmpk mcm bibik..:p
hehe,,,
just kidding,,,
tp kaalo anda mls.
gmbr 1 ok gak,,
sbb aku pon suke kai selendeng gak

Anonymous said...

selendang n tdg bawal ok je..
selendang senang nk sesuai dgn mcm jnis fashion bju..tdg bese nmpk ayu skit..tdung indon aku xgemar sgt2..haha..tp ade la yg ok..cme kne pndi pin n wt style sne sni skit..huhu~

Anonymous said...

haha kak najwa, selendang lg okay kot rasenya~ :D -mel

juju said...

yana : bibi kah?hahaha...nk wat cmne kan?itu dah thap kemalasan nk amek tudung lain...ade org dtg umah meyh~~terima kasih! :)

arina : terima kasih kerana meluangkan masa!heeee

mel : terima kasih2! :)

*korg ni mmg x suke tudung indon eyh???hahahaha...senang meyh... :)

.anis. said...

hahaha.
tajuk memamng bombastik
tak bleh blah je ni. :))
ok2,kita suka tgk najwa pakai
selendang and tudung bawal.
ala,yg tudung idnon tu..
mcm tak sweet sgt je. :))
from my view jela k?

juju said...

anis,terima kasih!hahahaha...
yup2...sume pown ckp mcm tuh la...heee..okayh2...:)