13.6.10

tiga pagi

baru je menguap okayh!hahahaha..teman aiman tgok bola la niyh...sambil menulis post ini...
xde ape yg menarik pown...jz nk cerita apa yg sedang berlaku kat aku...


tadi , ade sedare dtg nk pinjam buku..dia masok CFS IIUM..semoga berjaye lah bersabar dgn pusat asasi itu okay..he'll definitely do..sbb die seems suke n tggi kesabarannya.. :)


n jugak , aku dah kebohsanan!nk on9 pown dah bosan..bosan gila!!sumpah tolong lah cepat..tp takowt gak...4 bulan lebih weyh kat umah..tbe2 kang nk msok blaja susah...there's no more such leisure time dah...bersiap sedia lah untuk stress okay..hahaha...


n satu lagi , since hp aku dah x berfungsi sgt lately ni (maxis yea), so maxis ni plik2 lah hantar msg..free crt lah,kalau topup rm10 dpt rm5 lah,free pass masok concert ape ntah la,n mcm2 lagi lah...aku gelak je bile dpt msg2 ni sume...sbb aku tau maxis ni tgah berusehe untuk mmbuatkan aku active blik dgn die..hahaha...wahai pak cik maxis,klau lah awak bce blog ni,sile crikan saya sumone lah klau nk saye active2 lagi gune service awak!hahaha...kidding! feel free jugak bile hp ni senyap je...pastu bila ade msg msok,aku akn plik gila2!hahahaha! dan kredit x bergerak2 selame 4 hari kowt...td bru gerak sikit...tu pown aku rse mcm byk lagi!sape nk amek,amek lah..heee~~ kegilaan di pukul 3 pagi...


ni , england dgn USA niyh...adeyh la...kecut prot,sakit jantung,kaki terangkat2 kowt!heee...xmau lah USA menang...x best!kesian kowt gerrard... :) beckham pown ade dtg... :) heee...saye bukan lah peminat FIFA pown..tahon ni kenape ntah..ngeee~~ mengisi mase lapang lah kowt...seboleh yg mungkin kan? :) wahai ROBERT GREEN , jdilah sehijau bju anda!hehehehe...xmo lah korg seri tau!haihh....


esok , pg shah alam lagi..amek kete pulak..nk mkn ayam masak merah!lantak pi lah nk gmok pown..hentam board je yg mmpu menurunkan segala lemak ke bumi...hahaha....


n currently , RINDU GILA MR.BASKETBALL okay!bilakah kita dpt bertemu ni??oh my..seriously..it's been agesssssss kite x berkasih kasihan kan?ngaaa~~ saya rindu awak bola oren yg bulat! :(


nyamuk!tolong lah jgn kcau!pegi jaoh2~~ hahaha...ini semua kejadian pukul 3 pagi okay..n this is my blog..suke hati lah nk merepek ape pown..x suke?sile tkan butang pangkah yg kale merah tu okay?hahahaha... :p berbekas sudah pipiku!


DAN sebenarnya...
saya rindu awak lah..x pernah post pasal awak kan?xpe lah..lets just keep it between two of us okay?walaupown saye rase dah lama giiiiiiiiiiiiiiiiiiiila..dan nk sgt cte kat org..tp,i'll shut my mouth..mahu melatih diri menjadi sgt kuat..yeahhh!!sgt kuat okay! :) u go girl..!


itu sahaja mungkin.. :) selamat mlm dunia... :p


SALAM~

3 comments:

ika takiyudin said...

dah seri pun england-USA..haih..:(

ika takiyudin said...

dah seri pun england-USA..haih..:(

juju said...

hahaha...
tau2..kak najwa tgok smpai habis kowt...
ksian green kn?