24.6.10

mutiara = pearl !

kau mesti bangge kan aku buat post ni untuk kau?hahahaha....zaman bila ntah kau nk baca...kau kan bz memanjang.......ngeee~~xpe2...akan ku gagahi jugak buat post untuk kau! :)

mutiara faeeqah !

HAPPY BIRTHDAY!!!!!!! :p

hahahahaha...merepek saje bukan?tapi since kitorg (joyahssss) x boleh nk prank kau,ini shje yg mampu dilakukan... :p klau x,mmg selamatlah kau dgn nila n bagai..heeee....

ucapan untuk kau..
selamat ulang tahun kelahiran yg ke 20...
semoga panjang umur..
murah rez
eki..
sihat2 dan gembira2 selalu..
berjaya dlm hidup...dunia akhirat weyh....aku doakan kau!
cepat kahwin (dgn org yg btol) :p
dan terus menjadi kawan aku yg sgt memahami dan bersabar melayan kerenah aku....
we've been go through sooooooo many things together kan??

aku harap ape yg kite akan face lagi nnty,akan kuatkan frenship kite... :)

dan..........

AKU SAYAN
G KAU!!


no words can describe how i'm grateful to have such a good friend like u...
Allah know the best...He sent me one PEARL that
couldn't be found in any of His ocean...
that's YOU...
:)


thanx
4 everything...
dan jugak sorry!
banyak gila kowt dosa dgn kau..hahahaha
kowt lah...kau maafkan aku tau! :p



birthday girl yang pkai tudung bawal kale hitam dekat row belakang sekali....
dah tau kecik ade hati nk duduk belakang ye kak? :p



mood : rindu gila kowt kat rakan2~ :(
SALAM~

5 comments:

alyaa ali said...

wuuuu~ saya mahu post jugak...
tp mlm td dh ngntok gilow...
xnk wish pearl smpai kul 11.58 mlm ni.
11.59 bru nk wish... ;ppp

jujufarhana said...

hahaha...kite dah post dulu :p
tiru!
hehehe...bile bce blik,mcm nk nanges pulak...hahahaha....sengal punye najwa farhana.. :))

tyara said...

weyhhhh! tanks juju! terharu kot. sob3. harap2 ko jd kwn aku sampai bila-bila :)

alyaa ali said...

=.="
kite dh berhajat drpd mlm td kul 10 kot.tp dh ngntok...
tdo je lah...sok a.k.a hr ni ah post.
satg juju dh tiru gerak hati kite...
mne ley!
aisy! taceng plak ae?
nanges cepat bwh selimut... ;ppp

jujufarhana said...

pearl : same2...kawan sampai mati weyh!hahahaha...ayat nk ganas je...

alyaa : gerak hati boleh ditiru kah?setahu saya lah,gerak kaki je boleh ditiru... :p saya buat dulu,awak lah yg tru dulu! :p