10.12.11

he found his mrs right

Assalamualaikum! :)

last post tu, aku copy paste dr fb je. ini, memang cerita kehidupan aku.

Alhamdulillah, aku ada kawan2 yang sangat baik hati yang aku kira, macam pengrealisasi impian2 aku. haritu dgn kek. ni dengan dapat jugak main basket untuk ESC under MME. and yes, kitorang capai target. no 3 dalam genggaman! hoyeaaahhh~ thank you lah kawan2. sayang korang ketat2!

that's not the story yg related to the topic. the story that i would like to write here, akan buat korang menyampah dengan aku sebab it's like years ago punya cerita tapi aku nak heboh2 jugak dekat sini. but then, biarlah. aku nak simpan jadi satu kenangan dalam hidup aku. 

it's Tuesday, 6th of December 2011.

it's fine looking at you knowing that you're not mine anymore. seriously, it is fine. but you don't have to act like i'm a looser lah nak kena potong2 aku tunjuk kau ada awek kau bonceng belakang kau depan batang hidung aku. haaaaa. kan dah tak jadi nak bersopan santun. betul lah kata pearl, you have no good. you ruined my night by doing that. tak cukup ke kau dah memporak perandakan hidup aku dulu. be professional lah bro. sia2 je menang tadi bila kau buat perangai macam tu, aku maki hamun kau sepanjang aku atas motor tuh. haaaaa. kan dah. aduhai. apa motifnya cik abang oiiii?? habis marah dah aku tuh. habis bengang dah. dan habis fikir dah kenapa kau nak kena buat macam tu. yes. you found your mrs right. aku tahu dah. aku selalu nampak dah. so kau tak perlu nak show off macam tu. perlu ke untuk buat macam tu? you're too mature untuk aku fikirkan akan berperangai kanak2 ribena macam tu. be a good protector as you were before. be a good man. *sigh*

p/s : ini luahan rasa yang tak patut ada dah dalam kamus hidup aku. it's been YEARS. sorry awak. he's nothing to me. but you know things called memory right? it's just there. no worries. it won't stay long.  
i PROMISE you.

SALAM~

4 comments:

Nur Alyaa Bt Mohd Ali said...

he is no way a real man.
because a real man would have obey Allah's law.
showing off his girl on a motorcycle both ride is nothing to be jealous off but to be ashamed off.
be grateful your are not on the motorcycle!
because Allah loves you more. :)
the moment when you feel to have revenge on him is the moment when you loose Allah's love.
Love towards rijal that does not make you nearer to Allah is just a waste.

istighfar banyak2. Allah knows what best for you. 2:286
ukhwah fillah :')

jujufarhana said...

:'( nangis sendiri baca commnt alyaa. thank you sweetheart! thank you so much. :)

cimOt said...

juju, aku still ingat lg that night..aku tau ko xsnang nak tengok game tu..

btw, lantaq pi laaa kat dia..biaq la dia dgn mrs right..yg penting ko ngan mr right!! ok!

jujufarhana said...

:) perasaan yang tak terungkap dengan kata2. he's a history. thank you for your support! he's nothing! i promise you~